Не твiй

серед згарища його жінок
колишніх,
потенційних,
нездійснених
ти не королева,
ти - мішок
з кістками,
вже обгладаними,
певно

не шукай той погляд
і обійм
ти не чекай,
і не борись за першість.
збери свій гнів, любов і біль
і йди,
тікай,
не твій він всесвіт


Рецензии