Забудь. Забий. Пiшов вiн

прокинешся сьогодні вранці
не до сходу сонця,
а до снігопаду

заюзаєш, можливо, не один чи два в спортзалі.
капуч вип‘єш ніжний, ніби поступ кішки.
задумаєшся з погляду старенького з собакою,
такою ж хилою, провіреною вічністю.

я знаю, бачила я вірність у цій парі
і заздрю, хочу пса і відданість не меншу.

очікувати від людей не варто й краплі
боїшся й слово молвити, щоб не відкритись рано..
чи відкрити рану?
забудь.
забий.
пішов він.

і не вигадуй тисячі моментів,
і не гадай на почуття незримі,
і про свої...
забудь.
забий.
пішов він.

будь сильною, але не чоловіком.
будь мужньою, але не воїном здичалим.
будь гордою, але не зазнавайся.
будь жінкою, але...
забудь.
забий.
пішов він.

не плач, а смійся найчастіше.
не замикайся, а спілкуйся якнайбільше.
не сиди вдома, виходь у люди, на показ...
живи сьогодні! А про все..
забудь.
забий.
пішов він.


Рецензии