кодзув

 
К;дзыд;н  соччысь
Кодзувс; казь;длін  тэ,
казьтыла пыр на.
Ным;н моз менам
Сь;л;м;  сатшкывлін  ем,
Бытшкавліс ёна.
Важъяс;  вун;ді  к;ть,
Радлуныс  воши-
Томлун  кодь кодзула в;т
Волывл;  г;сти.
 
 


Рецензии