Ме да тэ

  ****************
МЕ ДА ТЭ.
Ме  бидор,  ме  бипур,  ме ;зъя,
Ме  дзоляник  лэбалысь   кынь.
Ымрася,  ыпъяла ,  соча.
 Мен;   енэж;  кыпод;  тшын.
Тэ  ;зтысь,  тэ  видзысь, тэ  кутысь,
Тэ  кынь  вылас  к;зяин. Морт.
Л;дсасян,  шоныдс;  кутан,
Борд   п;лалы  тырмыт;м  борд.


Рецензии