Призрак зимы...

По земле бродит призрак зимы,
Вновь пытаясь надолго  остаться...
А от осени красные только угли,
Снова в белое всем одеваться...


Пераклад на беларускую мову

Зiмы прывiд блукае па зямлi,
Спрабуючы надоўга зноў усталявацца…
Ад восенi чырвоныя засталiся вуглi,
Пара прыродзе ў белае прыбрацца…
 
©Алесь Лазанюк, 05.11.2017г.


Рецензии