Я знаю

Тому що душі не вмирають
Я знаю, то не факт фальшивий
Де схрещуються в небі крила
Де на землі лупашить злива

Тому що душі не вмирають
Вони в собі тримають Всесвіт
Під кожен крок підводять лезо
Летять уверх по довгій черзі

Тому що душі не вмирають
Кінець є всюди і у всьому
Ми з ним були уже знайомі
Душа все чує, бувши в комі

Тому що душі не вмирають
Осляча впертість стане кредом
Навкруг пустеля, сни і вЕди
Завзято трощить камінь кеди

Тому що душі не вмирають
Вони в торнадо із вітрами
Знайдуть комедію у драмі
Вони між нами, вони між нами


Рецензии
Дуже цікавий твір! Сподобалось!

Артур Грей Эсквайр   05.11.2017 16:21     Заявить о нарушении