Вулкан емоц1й

Емоції киплять як лава,
у голові почався землетрус.
Ідеї ніби йдуть цікаві,
але бажань у мене нуль.

Каміння гепнуло щосили
і тріщить кожна кістка від болю.
Здається, дірку там пробило;
Звідти нечисть виходить на волю.

Їй не треба віз і паспортів,
і відміток різних на кордоні.
Ні на мить не тримаю її.
Хай собі йде і дасть мені спокій.

Хай вона вгамує той вулкан,
охолодить розпечену лаву.
Хай пливе далеко в океан,
де їй буде без мене цікаво

І зникнуть стреси, хвилювання,
і посміхнеться всім душа моя.
З*являться надії й бажання,
коли знову творитиму я

©Тамара Цегельнюк
02.11.2017


Рецензии