Журавлi

Курли, курли…- сурмить протяжно
В осінній сірі висоті.
Немов то плаче небо тяжко
По втраченій блакиті снів.
В які світи, в безмежні далі?
Курли…Летить, бринить печаль.
Ключ журавлів, як лист опалий –
Не зупинить, не наздогнать.
Хто вас чекає на чужині,
Кому ви виллєте тугу?
Клубочать вслід тумани сиві,
Та сіє мжичка каламуть.
Курли, курли…Не крайте душу!
Я б рада з вами полетіть.
Але, на жаль, чекати мушу
Без вас весняних перших днів.

© Ольга Соколовська


Рецензии
Чудово. Дуже сподобалось........

Артур Грей Эсквайр   05.11.2017 16:23     Заявить о нарушении