Столична рiка

- На карту пильніше дивіться, -
Географ проводить урок, -
- Щоб знати, де різні столиці,
На карті шукайте Дніпро.

Столиці великі п'ють воду
З цієї красуні-ріки:
На правому березі - Лондон,
На лівому - Делі й Пекін.


Рецензии