The door of Paradis

The day will come,i will summanize
And land farsake,sinful abode
Life is just my strict teacher
But judge my actions-only God!

Then the string of desines and passions
Ringing break on a high note
And my life instantly flashes
To the starting point

And if there is the entily of my
A refuge of a different kind
Lord,take my sins once died i
Outside you door a bright light!



Настанет день,что подведёт итог
Земли покину грешную обитель
Судья моим поступкам-Бог
А жизнь всего лишь строгий мой учитель

Тогда струна желаний и страстей
Звеня порвётся на высокой ноте
Жизнь промелькнёт калейдоскопом дней
К исходной точке времени отсчета

И если есть для сущности моей
Пристанище иного рода
Господь,грехи мои сочти,отмерь
Но не томи как путника у входа!


Рецензии