***

PS: мои пробы писать на украинском языке.
Сразу приношу извинения тем, кто не знает украинский.

Подрузі

Ти - іноді трояндочка з колючими шипами,
А іноді маківочка із диво-пелюстками.
Тендітна і приваблива, розкішна, неповторна.
І в той же час, як дзига, як пташечка проворна.

Від тебе сяє світлечко, неначебто від сонця!
Тобі янголеняточка простягують долонця!
Кохає тебе Боженько, і я тебе кохаю,
Бо кращої людини на світі я й не знаю!


Рецензии