Веселка для подруги

Я намалюю веселку від серця
І простягну до твоєї душі.
Я намалюю відчинені дверці.
І напишу тобі кращі вірші.

Ти заслуговуєш тільки на краще
Ти - Світла зоренька мого життя!
Найніжніші слова - всі тобі підходящі!
Найщіріші для тебе мої почуття!

PS: мои пробы писать на украинском языке.
Сразу приношу извинения тем, кто не знает украинский.


Рецензии