зустрiч - relapse

всередині зріє настільки потужна зброя, що впору в Північну Корею
мою посмішку впізнають перехожі, обходять трамвайною колією
я Мідас, перетворюю на бурштин лакування диванних билець
я Ван Гог, я замість усіх картин малюю розчерки вилиць

це цікавість, яка результує в квитках на Аляску в один кінець
і в спрощенні піраміди потреб до алмазної лихоманки

я дивлюся на нього в кав*ярні й думаю: хай йому грець,
у минулому житті я ж стала його коханкою


Рецензии