Замурзане соло

Кохання – це кара за наші гріхи…
Зітхання – непрошене горе…
Кохання – це ріки, як мертві, сухі…
Прощання повернеться скоро…

І буде вбивати, душити,  топтать….
Кохання – самотності море…
Боліти, страждати, про  очі казать…
Зізнання – це зрадницьке поле…

Кохання – це хибна перлина життя …..
Пізнання – це люта година…
Нема з ним до єдності вороття….
Кохання – смертельна машина…    

Що буде ночами у снах танцювать….
Кидати у відчаю море…
Не гріти, кусати, у прірву штовхать…
Співати замурзане соло…


Рецензии