Devil

who lied you i'm devil?
who told you i'm god?
картонные крылья приделал,
боясь возвращаться назад.
 
i never have fought for freedom,
have never been dying for love.
сдавленым мучаюсь криком,
с неба на землю упав.
 
been days to discuss with my concience,
seen nights i will never forget.
казалось, что миг мой окончен,
что жизнь оборвалась во мне.
 
i wish that i was once your devil,
would like you to call me your god.
зачем себе крылья приделал,
летать не умея, дурак?


Рецензии