А у неi сiрi-сiрi очi

А  у  неї  сірі-сірі  очі,
Наче  вересневе  чисте  небо.
Знов  і  знов  плескатись  в  них  я  хочу,
І  нічого  більш  мені  не  треба.

Накупавшись  в  тій  святій  купелі
(А  кохання – святість  на  землі!),
Згоден  я,  залишивши  оселю,
Розчинитись  в  міжзірковій  млі.

---


Рецензии