Ос нь горить та скриться...

   Осінь горить та іскриться
   Сонячним сяйвом весни.
   Невже мені це все сниться?
   Світиться все навкруги?!

   Фарби яскравої світло
   Вкрило дерева та долі
   Та й під дощем ще не зникло,
   Сяє вогнем на просторі!

   Вітер-пустун завиває.
   Зимушку, мо', визива?
   Листя з дерев він зриває
   Та їх додолу кида.

   Осені фарби яскраві
   Втішили душу мені.
   Осені фарби буяли
   Тут, наяву, а не в сні!


Рецензии