О доле

О доле, доленько гiрка!
Нас б’ють по черзi – певна мiра:
Нема в живих Iвасюка,
Уже забили й Бiлозiра.

Зiбрався незлiченний люд
Не вiдомстити,а, боюся,
Демонструвати мирний суд
За убiенних i за Стуса.

«Любiмося, бо ми брати»,-
Казали щиро чи пiдступно…
Пильнуймо, бо чи знаеш ти,
Хто вже на черзi в них наступний?!


Рецензии
найкращі йдуть у далечінь...

Мария Черная 3   02.11.2017 10:44     Заявить о нарушении