На недожитi п ятдесят

НА НЕДОЖИТI П’ЯТДЕСЯТ

Тобi пишу, бо в серцi смуту
Я вiдчуваю, е така.
Ти оспiвав Червону Руту,
Це пiсня неабияка.

Ii дiаспора спiвае,
Ii спiвае рiдний край.
I нiжно серце зiгрiвае
Твiй знаменитий «Водограй».

Твоя душа живее у пiснi,
Але комусь наводить тiнь.
Хвала тоб1…i нинi й прiсно,
I на вiки вiкiв. Амiнь!


Рецензии