TRAP Family - Vladi Vostok

Video Clip is on YouTube!

https://youtu.be/iocJlFnrVvo

Shake dat ass the way I like,
Vladi Vostok is on the mic!


**Куплет 1 **

1.1
All Drunk
Bonds Junk
Glam Haze
Doll Face

1.2
Кис Гнись
Now Please
Bruised  Knees
Lube Squeeze

1.3
Chicks’ rush
My crush
Get laid
Well paid


1.4
Я Fan
Bucks Yen
Drinks Chill
Gold Grill


1.5
Lam Beat
West Hit
Mill Sleek
Drake Kick


1.6
Chance Nerd
Banks Flirt
Dre all
Em gone


1.7
Vlad Play
Tough Game
Pray Boss
Dreams Host

1,8

Thoughts Twist
Brain Swift
Words Bite
Lets Riot!

Припев***
You and Me –
TRAP family

**Куплет 2**
2.1
Drug White
Get High
Lick Ice
Snort Lines

2.2
No Stress
Nude breasts
Rich Beast
`Gie Feast

2.3
Trap Rulz
Ass Moves
Bubble Hips
Plump Lips

2.4
Birds Grin
Sweet Sin
Fresh Whores
Coked Nose

2.5
Brains Quiet
Dicks Out
Vision Blurs
Volt Hertz

2.6

Kiss Hug
Drunk Fuck
Best Sex
Hot Trance

2.7
Beat Tough
Text Rough
Hearts Cry
Song Fly

2.8
My bro,
Pants Low
Breathe Hard
Lights Out!
 
Припев***
You and Me –
TRAP family


Рецензии