Св1тлан1 ермух1н1й Шматко

Стiльки лiт тому назад
Земля звеселилася,
Бо Ермухiна Свiтлана
Народилася!

Як радiли тато й мама
Своiй красотулi,
I iм’я дали найсаме
Для доньки Свiтулi.

Доля шле метаморфози
Фамiльнi, то-то!
Чи з вiршiв, а чи iз прози,
Света вже – Шматко!

З Днем народження вiтаю!
Привiтання поливаю
Медом i оливою,
Будь завжди, Свiтлано наша,
Все життя щасливою!
      


Рецензии