Васютинськ1й М. Т

ВАСЮТИНСЬКIЙ М.Т.

Олексiй, на три хвилини
Я собi помрiю:
День Марii Магдалини…
Дружина – Марiя!

Ото нин1, р1дний брате,
Соромно менi –
Ми то любим спiлкуватись,
А вона в тiнi.

Пусти ii до екрану,
Нехай прочитае,
Що Петро i Iрина
З Днем Ангела вiтають!

Ми бажаемо, Марiе,
Щоб Ви радiсть мали,
Щоб любили Олексiя
Так, як починали!

В свою чергу, Олексiй,
Щоб любив Марiю,
Дарував завжди б вiн iй
Те, про що помрiе!

Н1 хворiб, нi бiд не знать,
Скуки щоб не знала,
Щедра Божа благодать
Рясно осипала!


Рецензии