***

О, як бо хочеться дивитись
На Божу щиру благодать!
На хвильку серцем звеселитись,
I мозку Розумом сказать:

Послухай, брате, оглянися,
Навкруг – се отчий рiдний край.
Не спи, не спи, мерщiй очнися,
Бо й на землi iснуе Рай!
7. 06. 2017. м. Ухта.


Рецензии