Школ1 с. Порик

Школ1 с. Порик

Як час не помiтно злiтае.
Дивлюсь на обличчя людей молодих..,
Безжалiсний час решитом вiдсiвае,
Вкарбовуе в пам’ять живих.

Дивлюся на Вас i радiю,
Яка ця хвилююча мить!
На серцi журбинка жеврiе,
А де-коли, то i горить.

Вас з П1вночi щиро вiтаю,
I радiсть свою не таю:
I школу, село пам’ятаю,
Й учительську дружну сiм’ю.
02.06.2017р. м. Ухта.


Рецензии