До дня перемоги

ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ.

Батьки з фашистом розквитались.
Хоч i не легко довелось.
Та вороги запамятали:
Не йди, не йди з вогнем на Рось!

Дав Бог батькам прийти до дому.
I в плинi повоенних днiв,
Велику радiсть мали в тому,
В народженнях своiх синiв.

Зросли сини. I вже по-праву
(У цьому вся життейська суть),
Що батькiвську примножать славу,
Свою краiну збережуть.

Тому я маю радiсть, брате,
З Днем Перемоги привiтати!
09.05. 2017. м. Ухта.


Рецензии