Ми разом садили берези

«…Ми разом садили берези…»,
Давно, чи недавно? Було.
Чи мо’ заржавiли терези,
Та нi! Посивiло чоло…

На скронях бiлесенькi плями,
Душа у розрапах. Боюсь,
Iронiя долi – мiж нами,
Я соку з берiз не нап’юсь!

Мужнiйте, ростiть, бiлокорi,
Садили на рад1сть для нас.
Хай свiтять вам порицькi зорi,
I бiгають внуки до вас!
23. 04. 2017. м. Ухта.


Рецензии
дай Боже, ще напєтесь......

Мария Черная 3   01.11.2017 15:45     Заявить о нарушении