Михайлу Голот1

Ц1лий р1к жили 1 мали
Ми в1д Бога ласки.
Слава богу, дочекали
До Св’ято1 Паски.

На Великдень попросити
Знову то1 ласки,
Миру в св1т1, 1 дожити
На зар1к до Паски.



Щож, нiхто не проти,
Щоб з благоговiнням
Привiтати рiд Голоти
З Божим Воскресiнням.

Щиро Йому побажати
Благодатiв Божих,
Щоб мiцне здоров’я мати,
Й теплих днiв погожих.

Жийте в Божiй ласцi
Ви i Ваша жiнка,
Дiточки i в стайнi
Всяка худобинка.

Хай у Вас ведеться
Скот на уборi,
Хай цвiте достаток
У Вашiй коморi.


Хай ведуться донi
I сини здоровi,
Хай мiцно держаться,
Як листя Дубове.

Хай стоiть на столi
Все повненька миска,
I в кожнiм куточку
Хай стоiть колиска.

Хай ростуть онуки
Й правнуки веселi,
Щоб не було скуки
У Вашiй оселi.

Хай туча минае
Ваш лан i долину,
Хай щастя заходить
У Вашу хатину.


Рецензии