зорянi пашковськiй

ЗОРЯН1 ПАШКОВСЬК1Й.

Я е батьком Тобi у Хрестi.
I, дитино, повинна ти знати,
День народження у твоему життi
Називала – прийнята мати.

Що любила, то – факт, берегла!
(Хоть за брата i жеврiла рана),
I iм’я космiчне на долю дала,
Не аби яке iм’я –Зоряна!

Тiльки батюшка заноровив,
Отака виявляеться справа:
Щоб Хрестом вiн Тебе охрестив,
Я назвав, записуй у книгу – Любава.

А вiтати з рiздвом наперiд,
По-церковному, доню, не файно.
Привiтаю у квiтнi, як слiд,
Не сердись, зачекай-но.

А сьогоднi вiтання приймiть
Ти з Марiею, бачу цю чашу,
Вiртуально мене обiймiть,
Я вiдчую енергiю вашу!
8. 03. 2017. м. Ухта.


Рецензии