Повага

Признатися хочу Вам щиро, Ганнуся,
Що кожного вечора Вас я дивлюся.
Я Вас не кохаю, у мене – дружина.
 I тоже цупка, як сталева пружина,
Iх в цiлому свiтi таких – мiлiон!
А Ви особлива. Ви – эталон.


Рецензии