Зорян1

Зорянко, дитино моя дорога!
Яка твоя доля строката…
Ти не звертай, хто, кому, та й «рога»,
А все-таки ти е багата.

Ти маеш дв1 мами ,
1 двое тат1в,
Як1 тебе «люблять» без тями,
А з серця -  до Розуму,
Струмом – мотив:
 До мами, до мами, до мами!


Рецензии