Чи стане сил моiх i волi

Чи стане сил моїх і волі
Без сліз, жалю і нарікань
Земній довіритися Долі
Й уникнути марнот, страждань…

Чи стане сил моїх й наснаги
Не звинувачувати світ,
Й схилитись низько для подяки,
Бо є мій час і є мій рід…

Чи стане сил моїх й Любові,
Чи стане ніжності в словах,
Коли застигне голос крові,
Коли людський завершу шлях…

Чи стане сил моїх і Світла
В роках прожитих, у єстві,
Щоб іншим не в’язати крила,
І тихо в Небо відійти…

27.10.2017


Рецензии