ВIРШ, ГIРШ ЗА... ВIРШ??

А й чесніш, аніж вір... ш-ш-ш... а ніж???
Й аби нам ув оберіг, нЕчистям й без ніг — то в поріг по ріг, Д О Д А Ю : ні дня, ні каїнам, ні юдам, не рідня......
 
й чорно в полі волі...
вороннЯ обсІло!
мало вдома долі —
з нашої вкортіло!

упирям, упитись...
конче треба крові??
а своєю вмитись,
залягти де в рові??

доки й перетліти...
в чорнозем: на совість!!!
"міром" війн — й не бздіти!!!
й крапка на ту повість.

2014
               
               
 


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.