Stone wall

Soft kitten paws
Are on my heart,
Sometimes I'm still at loss.
I'm trying not to fell apart
Inside my own thoughts.

Soft kitten paws
Are on my heart,
I'm trying do my best
You know my friend, a day by day
I break my stone mess.

Soft kitten paws
Are on my heart,
They keep it strong and warm.
You know my friend, I will destroy
My indecision wall.


Рецензии