Пробiл

Сміх – вбивця для страху
Відчай – приправа для болю
Серце розбилося навпіл
Не розминулось з стіною

Розум – отрута дебілів
Слова – бухло для поета
Пісню кормили поживно
Губи злились із кларнетом

Пика від щастя червона
Килим – для кроків зупинка
Сон – філософії лоно
Для повсякденності - містика

Наше життя варте віскі
Смерть має пляшку в запасі
Щоб полоскати ним мізки
Зробить пробіли у часі


Рецензии