Потрiбно

Сторінки чистими укрились фарбами
Обличчя поглядами створінь устелено
Мікро мікробами із аквалангами
В каналізацію пірнаєм впевнено

Не важно дихати, коли живеш іще
Передчуттями ми покрили істину
Біжимо під дощем
Посеред вуличок стоїм осмислено

Життя у затишку і не без зайвих слів
Що так наповнені думок фатальністю
Під берег островів
Кидають сутінки бої з незграбністю

Ми актуальності, ми особистості
І знов заплутались у купі сутичок
В вина іскристості в горі чужих листів
Попались на гачок

Шкільні автобуси вміщають безліч душ
Голодних, ситих і під нуль підстрижених
Пролий фруктовий пунш
І очі вмить примруж шукають винних тут

Ми не без пакостей, але із серцем ми
І в голові у нас є дещо цілісне
Збираєм в єдності
А не у прикрості моменти щирості


Рецензии