Ну тебе нахэр, Детективе!

Траса у кінці тунелю
Мерехтить зеленим світлом
Детектив втопив ідею
У розведеній палітрі

Із теплом гнучких обіймів
Розпрощатися не просто
Детектив бухнув як вміє
І у барі, і у хостелі

Сльози стеляться коврами
Під колес нових щетину
Детектив уздрів дві дами
Що лежали мертві з миром

Трупаки в коротких сукнях
Не пізнають більше кайфу
Від халяви хтивих трутнів
І від сексу на заправках

Видно слід у рамках крові
І відбитки рук кривавих
Двері міцно на засові
Ждуть параду пуль яскравих

Жити – значить стати світлом
І частиною планети
Милим бути детективом
Краще, ніж придурком в гетрах


Рецензии