Назад

Не провокуй мене на звірство
Ти бачиш мене хитає від вітру
Я криком заповню все місто
Не провокуй мене на звірство

Обернися й зніми з себе бірку
Єдиний, як древня платівка
Скажи, що то одягу лірика
Обернися й зніми з себе бірку

Розкинь  злі ілюзії вітром
Здивуй аномальними квітами
Кімнатою з вкраденим світлом
Розкинь всі ілюзії вітром

Намисто із чистої совісті
Із перлами крайньої строгості
Літопис завис десь у молодості
З намистом із чистої совісті

Розлий чай на ноги гарячий
Невпинно кінь старості скаче
Згадай час, що для душі значить
Розлий чай на ноги гарячий


Рецензии