Збоченi рими

…Не кохаюсь я в правильних римах,
Рими збочені любі мені!
Пошук збочених рим – це мій стимул
Не скорятись у днини сумні.

Я вишукую рими таємні,
Наче золото миє шукач.
І, хоч хтось у них бачить лиш кремній,
Я не тисну на рим вимикач.

І хоч часто за «римовідсутність»
Лають справжні поети мене,
Та не хочу ставати я "путнім",
Хай ця участь мене омине!

Я – шукаю, і знайдення – плата,
Що за працю отримую я.
А чи буде хтось твори читати
Я про те не журюсь ні***…

28.10.2017.


Рецензии