Ти жiнка..

Ти жінка!-В тебе посмішка весни!
Ти не рахуй років минулих сни,
Живи сьогодні і радій в цей час,
Життя летить але не старить нас.
Ти не журися що роки ростуть,
То є премудра і життєва суть,
Черпаємо в них істину буття,
Любові там зростає багаття.
Душа нетлінна - молодість вся там,
І молодій ти всупереч рокам.
Відкинь тягар своїх минулих днів,
Все відпусти і біль, і страх, і гнів.
Даруй найкращі серця почуття,
Нові прийдуть життєві відкриття.
Це мудрість золота усіх віків,
Ти донька - поки є хтось із батьків!


Рецензии