Келеджекке юрегимни ачмагъа ашыкътым

*      *      *

Келеджекке юрегимни ачмагъа ашыкътым,
Бильмейим анги ёлгъа чапып кельдим,
Къара бир ярыгъа озюмни аттым,
Ашагъы тюштим, урулмадым, турдым!

Ноябрь 8, 2014 с.


Рецензии