Спасиння

Спасіння

І сниться знов весна блакитна:
Кружля  вишнева заметіль,
В лугах трава різноманітна,
Над нею вже літає джміль.

Берізка соком пригощає,
Кульбаба вкрила береги
І материнка з іван-чаєм,
Та мак, що вогнищем горить.

Ріка від сонця серебриться,
Бо вже розвіявся туман…
Таке частенько мені сниться –
Спасає від пекучих ран.


Рецензии
и этот Ваш стих я тоже перевёл на русский, посмотреть результат можно здесь:
http://www.stihi.ru/2020/07/19/4264

Серж Конфон 3   19.07.2020 13:19     Заявить о нарушении