Життя Любовi нескiнченне

Е.Гріг Сюїта «З часів Хольберга» для струнних (1884),
Камерний оркестр Fantastic Chamber Orchestra,
М.Которович

2.
Життя Любові нескінченне…
Любов – життя…
І зрозуміло, й незбагненно…
Є ти… Є я…

Любові голос – найсолодший…
Звучить Душа,
Як промінь Сонячний, як дощик…
Є ти… Є я…

Любові шлях – від споглядання
У відчуття…
Немає меж, розлук, прощання…
Є ти… Є я…

22.10.2017


Рецензии