Нiжнiсть торкань

І.Стравінський Сюїта з балету «Пульчинелла» (1920),
Камерний оркестр Fantastic Chamber Orchestra,
М.Которович


Ніжність торкань…
Сила обіймів…
Вилиті в ніч почуття…
Примхи бажань…
Щирість довіри…
Такт відбивають серця…

Пристрасть і лід…
Невідповідність…
Сміх напуває життя…
Схиблено слід…
Зламано вірність…
Доля дарує знання…

Збіг перемог…
Світ віддзеркалень…
Звичні мелодії сцен…
Крапає кров…
Слово прощальне…
Майстер озвучує щем…

22.10.2017


Рецензии