побажання на весiлля

День сьогодні вашого весілля.
Тож прийміть ви побажання щирі:
Двійко діточок слухняних й милих,
Миру у родині і країні,
В злагоді прожити літ багато,
Мудрості у справі і у слові,
Вміти довіряти й пробачати
І прекрасне бачити в простому.


Рецензии