Писати стану..

Про тиху річечку писати
Із кришталевою водою,
Альтанку в гонорі верстату,
Холодну ніченьку у полі.

Про трави гарні, сінокоси,
І соловейка спів на ганку.
А я бо у кохання боса,
Про почуття пишу, як клята.

Про невістульки лине завтра
І те повітря надто ласе.
Шкода мені! Нема що взяти
З сього кохання, наче пасмо.

Колись натрапить мені хвойда,
Писати стану про дерева,
Як термосить забракне словом
Наранок в постілі, напевно.

24.10.17.


Рецензии