час

час - це смертельна вада,
суцільний непотріб,
неможлива влада,
навмисна зрада,
безкінечна злива,
біль зліва.
частина себе,
(невдала)
до якої ти не говориш.
або ж чому
його завжди мало,
коли ти зі мною поруч?
завжди повертай праворуч.
бо час - набридлива пісня,
завжди є зараз,
і може не бути після.
це ненавмисне.
(обіймаю міцно).
де-не-де
час йде,
бо любити тебе -
це наближувати старість,
але це краще
і єдине,
що в мене зосталось.
жовтень 2017


Рецензии