Скульптурний профiль i сама Гранд -дама

Скульптурний профіль і сама–«Гранд» -дама.
(У строгості – міцний надійний щит)
Не вір тому, бо Єва від Адама!
Промерзла птаха, як у серці задощить.
Дощі,дощі,молотять наче ціпом.
Коли ж зима минеться затяжна.
Душа-самітниця бреде понуро світом –
Між нами розгорілася війна.
Бог Марс безжально владарює в хаті.
Нема любові місця в  ній – лише плачу.
І сумніву примари волохаті
 Скородять серце. – Хочеш –  заплачу .
За мир літами? Шагренева шкіра
Життя всиха щоденно й повсякчас.
Моя любов,моя надія й віра
Чомусь давно вже відцуралась нас.


Рецензии