Погляд

Твої очи - сльозинки неба,
А мої - камінні перлини.
Все життя від мене до тебе
Погляд крізь атмосферу лине.

Заважають йому примари,
Перепон всюдисущих зграї:
То відіб'ється геть від хмари,
То з веселкою марно грає;

То кружляє, блукає в вітрі,
На дрібне реагує всує;
То застрягне десь в верховітті
І миттєвостей не рахує...

Але ж вади колись минуться.
І я щиро, завзято вірю:
Наші погляди перетнуться,
Хоч бодай і в останню хвилю.


Рецензии