Бiлим цвiтом

А білим цвітом зацвітуть каштани,
А білим цвітом зацвіте наш сад.
У теплих мріях я лечу до мами,
А в небі синім журавлі кричать.

В широкім полі зараз стигне жито.
Моє Полісся, я тебе люблю,
І до останніх днів буду любити,
Бо цим прекрасним на землі живу.

Зазеленіють всі ліси, долини,
Я знов приїду в свій найкращий край.
Про тебе мрію і до тебе лину,
Що ж забарилась, трішки почекай.

А білим цвітом зацвіте калина,
А білим цвітом зацвіте наш сад.
Пробач матусю за мої провини,
А в небі синім журавлі летять.


Рецензии
Татьяна, стихи понравились и главное, понятно! А вы не пробовали в третьем катрене во второй строке заменить слово "прекрасный" на "найкращий", звучит ритмически стройнее и смысл сохраняется. С уважением и пожеланиями творческих успехов!

Сергей Локтионов   23.10.2017 10:56     Заявить о нарушении