Жовтень - душа осенi

Жовтень - душа осені;
Останні теплі проміння осені.
Дякую жовтень за "бабине літо".
Сонячні ранки. Тумани з росами.
Небо залите багряним цвітом.
Листя, що падає нам під ноги.
Жовтогарячі осінні барви.
Жовтень минає. Нема тривоги,
Бо його дні не пройшли намарно.


Рецензии